Trebaju li djeca godišnji odmor?

on .

Bliži nam se ljeto – mnogoj djeci najdraže godišnje doba. Međutim, neka djeca i ljeti pohađaju vrtić. Trebaju li i oni godišnji odmor?

OBAVIJEST SVIM KORISNICIMA USLUGA DJEČJEG VRTIĆA MRVICA

on .

U nastavku objavljujemo obavijest svim korisnicima usluga dječjeg vrtića Mrvica...

Obavijest o provedbi natječaja

on .

Obavijest o provedbi natječaja objavljenog  13. veljače 2024.  godine na stranicama Zavoda za zapošljavanje, web stranici dječjeg vrtića Mrvica i oglasnoj ploči dječjeg vrtića Mrvica.

Obavijest o objavljivanju dokumenta u svrhu savjetovanja sa javnošću

on .

U nastavku objavljujemo obavijest o objavljivanju duokumenata u svrhu savjetovanja sa javnošću - prijedlog Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić Mrvica.

KARNEVAL 2023/2024

on .

Karneval smo ove pedagoške godine u našem dječjem vrtiću obilježili 13. veljače 2024. neizostavnim karnevalskim krafnama, povorkom po gradu te je svaka skupina prezentirala svoje maske na pozornici uz pjesme i ples. Dan prije povorke, 12. Veljače 2024. u glavnoj zgradi DV Mrvica održao se karnevalski ples na kojem su sudjelovale sve odgojno-obrazovne skupine zajedno sa svojim odgajateljicama te članovima stručne službe. Za ovaj dan svako dijete je imalo slobodu doći maskiran u što god poželi.

17. TJEDAN PSIHOLOGIJE

on .

U četvrtak, 22. veljače, s početkom u 16:30 sati u prostoru Dječjeg vrtića Mrvica u Supetru vrtićka psihologinja Pia Martinić održala je predavnje na temu psihološke otpornosti.