Obavijest o provedbi natječaja

on .

U nastavku objavljujemo obavijest o provedbi natječaja objavljenog 4. listopada 2023. godine na stranicama Zavoda za zapošljavanje, web stranici dječjeg vrtića Mrvica i oglasnoj ploči dječjeg vrtića Mrvica.

Natječaji za radna 4.10.2023.

on .

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Mrvica raspisuje natječaje za prijem radnika na radna mjesta odgojitelj/ica i pomoćnika za djecu s teškoćama u razvoju...

OGLAS O PROVOĐENJU UPISA U PROGRAME DV MRVICA 2023.

on .

Pozivaju se svi zainteresirani roditelji ili staratelji djece predškolske dobi s područja Grada Supetra ili Općine Nerežišća, koja nisu uključena u programe predškolskog odgoja, da se prijave radi upisa u Dječji vrtić Mrvica.

Jesen u dječjem vrtiću Mrvica

on .

Nakon dugog i toplog ljeta krenule su vremenske promjene. Utihnuli su cvrčci, sada se čuje fijuk vjetra praćen raznobojnim lišćem u nekom svom jesenskom plesu. Naši najmlađi pod vodstvom odgajatelja proučavali su razne jesenske osobitosti, pojave i plodove kroz likovne tehnike, eksperimente, kulinarske pothvate i priče.

OBAVIJEST

on .

Mariju Vuković iz Supetra, odgojitelj, Upravno vijeće DV Mrvica imenovalo je zamjenicom ravnateljice  za vrijeme korištenja rodiljnog dopusta do povratka na posao  ravnateljice Irene Caglević  od  12. lipnja 2023. godine.

Pravilnik o upisu i mjerilima upisa djece u dječji vrtić Mrvica

on .

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Mrvica, nakon prethodne suglasnosti gradskog vijeća Grada Supetra i općinskog vijeća Općine Nerežišća na sjednici održanoj dana 22.5.2023. godine donosi Pravilnik o upisu i mjerilima upisa djece u dječji vrtić Mrvica...